Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ook Oudendijk heeft een dorpsraad' Wethouder Matthijs van Oosten is betrokken bij de besprekingen met deze dorpsraad.
17jun

Ook Oudendijk heeft een dorpsraad

OUDENIJK - Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst van de dorpsraad van Oudendijk vond dinsdag (16-6) de installatie van haar leden plaats in het OVO gebouw in Oudendijk. De saamhorigheid in Oudendijk is groot, maar er was nog geen centraal aanspreekpunt. Met de komst van de dorpsraad is daar verandering in gekomen. Wethouder Matthijs van Oosten is als kernwethouder Oudendijk betrokken bij de besprekingen met deze dorpsraad.

Tot nu toe werkten de buurtverenigingen in Oudendijk afzonderlijk van elkaar en hadden zij hun eigen contacten lopen met de gemeente. Door de krachten te bundelen in de vorm van een dorpsraad zijn de lijnen tussen Oudendijk en de gemeente korter. Naast de dorpsraad gaan drie werkgroepen thematisch aan de slag om de met het dorp gezamenlijk gedefinieerde opgaven op te pakken. De eerste thema’s zijn verkeer, woningbouw en groen.

In de dorpsraad nemen zitting: Margreeth de Gier-Ververis, Jaap Hartman, Ferdy van Well, Rick Westerlaken en Jeannette Zwijnenburg-van der Vliet.

De oprichting van de dorpsraad is tot stand gekomen dankzij het enthousiasme van de inwoners van Oudendijk, het bestuur van de Oranjevereniging, het bestuur van O.V.O en de gebiedsregisseurs van de gemeente Altena.Deel dit bericht met je vrienden!