Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inloophuis Altena wil luisterend oor bieden ook in Coronatijd'
10mei

Inloophuis Altena wil luisterend oor bieden ook in Coronatijd

WOUDRICHEM - ALTENA: Altena Inloophuis wil bij mensen die daar behoefte aan hebben een stukje van de eenzaamheid oplossen door een luisterend oor bieden. Dit kan telefonisch, maar kan ook in het Inloophuis in Woudrichem, aan het Raadhuisplein 1. Wie contact wil, kan een mail sturen. op afspraak. Inloophuis Altena laat weten:

"Het Coronavirus gaat ons langer plagen dan we in eerste instantie verwacht hadden. Helaas zijn we maar zes weken open geweest en nu inmiddels al weer zes weken dicht. De aangekondigde versoepeling van de maatregelen biedt meer ruimte voor contact, maar wel met instandhouding van de 1,5 meter onderlinge afstand. Daarmee rekening houdend ziet het er niet naar uit dat we snel weer wekelijks open kunnen.

Onze gasten en onze doelgroep heeft echter niet minder behoefte aan een luisterend oor, er zijn in deze tijd zelfs nieuwe onzekerheden bijgekomen voor kankerpatiënten. Denk aan uitgestelde behandelingen en eenzaamheid door quarantaine om besmetting te voorkomen.

Het Inloophuis wil graag een stukje van de eenzaamheid oplossen en een luisterend oor bieden. Dit kan telefonisch maar dit kan ook in het Inloophuis op afspraak. Mocht u behoefte hebben aan een gesprek of gewoon even menselijk contact kunt u mailen naar secretaris@inloophuisaltena.nl of een berichtje sturen naar 06-23096613.

We zullen dan contact met u opnemen en een vrijwilliger aan u koppelen zodat u samen een (bel)afspraak kunt maken."

Weer open
Na de zomervakantie hoopt men normaal open te kunnen en bestuur en emdewerkers zijn druk bezig met het vullen van het programma voor de tweede helft 2020.  "Dit alles onder voorbehoud want als er iets zeker is, is het dat alles onzeker is!"

Zie ook:
Officiële opening Inloophuis Altena (za, 11 jan 2020)
Inloophuis Altena opent midden januari (do, 14 nov 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!