Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meander en Woonlinie worden samen Bazalt Wonen' Willen Bijl en Peter van den Heuvel.
25apr

Meander en Woonlinie worden samen Bazalt Wonen

WOUDRICHEM - ZALTBOMMEL: Woonlinie en Woonservice Meander gaan fuseren. Per 1 januari 2021 gaan de twee woningbouwverenigingen samen verder onder de nieuwe naam: Bazalt Wonen. 'Door samen te gaan ontstaat er één krachtige woningcorporatie met straks een ruim woningaanbod van bijna 7.000 woningen in de gemeenten Zaltbommel en Altena.'

Willem Bijl, directeur-bestuurder van Woonservice Meander: “We vinden het belangrijk dat ook de nieuwe woningcorporatie voor huurders dichtbij, betrouwbaar en aanspreekbaar is. De nieuwe naam is een voorbeeld van wie we willen zijn: een krachtige, solide en prominente woningcorporatie in een rivierrijk gebied als dit. Een corporatie waar mensen als huurder op kunnen bouwen.”

Zijn Woonlinie-collega en beoogd directeur-bestuurder van de nieuwe organisatie Peter van den Heuvel vult aan: “Ons voornaamste doel is: zorgdragen voor een fijn huis, thuis en een fijne leefomgeving. Daarvoor blijven we actief bouwen aan nieuwe, duurzame en betaalbare woningen in de regio. Ook voor mensen met een zorg- of ondersteuningsvraag. Een andere belangrijke taak waar we ons op blijven richten is dat we onze bestaande woningen in de toekomst betaalbaar houden, ze goed blijven onderhouden en energiezuiniger maken.”

Basalt en Bazalt
Basalt is overigens een gesteente is dat veel wordt toegepast als dijkbekleding. Dit gesteente zorgt voor een stevig fundament, zodat we hier op het ‘droge’ wonen. Met een kleine letterspeling “Z” benadrukken de partners nogmaals de regio waarin ze actief zijn: Zaltbommel en Altena.
Momenteel zijn de ontwikkelingen van het nieuwe logo in volle gang dat rind de zomer verwacht wordt.

Zie ook:
Woonservice Meander en Woonlinie bundelen krachten (wo, 16 okt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!