Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Digitale Tour Ondernemen goed bezocht' De ‘livesessie’ op Facebook werd door circa 50 mensen bezocht.
23apr

Digitale Tour Ondernemen goed bezocht

ALTENA - Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds vorig jaar door de gemeente Altena om met plaatselijke ondernemers in contact te komen. Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft, of zaken waar ze in de praktijk tegenaan loopt.

Door de coronamaatregelen vond ‘Tour Ondernemen’ op woensdag 15 april niet fysiek plaats maar gebeurde dat online via de Facebookpagina van de gemeente Altena. De ‘livesessie’ op Facebook werd door circa 50 mensen bezocht. De vragen die via de chatfunctie binnen kwamen, werden meteen beantwoord.

De volgende
De volgende tour vindt, tenminste als dat dan weer is toegestaan, plaats op 17 juni 2020: gemeentewerf Werkendam, Beyerinckweg 12. Is dat niet het geval dan zal Team Ondernemen weer een virtuele bijeenkomst organiseren.

Voor meer informatie over ‘Tour Ondernemen’ kunt u terecht bij:

  • Henri Gelevert (accountmanager bedrijven: bedrijventerreinen, MKB en ondernemersverenigingen), bereikbaar via h.gelevert@gemeentealtena.nl of 06 20 52 23 18;
  • Tim van het Hof (accountmanager bedrijven: detailhandel, horeca en agrarische ondernemers), bereikbaar via t.vanhethof@gemeentealtena.nl of 06 51 14 17 09.


Deel dit bericht met je vrienden!