Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muziek op verzoek voor ouderen en eenzamen thuis' Speciaal voor mensen in zorgcentra of eenzaam thuis in de Bommelerwaard en Altena.
23mrt

Muziek op verzoek voor ouderen en eenzamen thuis

WIJK EN AALBURG - De coronacrisis heeft op dit moment een enorme impact op mensen. Met name op ouderen in zorgcentra en thuis die hun uren uit pure zelfbescherming moeten slijten in eenzaamheid: bezoek is immers om begrijpelijke redenen niet meer toegestaan.

Oké FM wil in samenwerking met Zorgplein Maaswaarden juist deze mensen trakteren op mooie warme woorden en hartverwarmende muziek op verzoek. Dat gebeurt zaterdagmiddag 28 maart tussen 12.00 en 18.00 uur. Dan draait Oké FM verzoeknummers speciaal voor mensen in zorgcentra of thuis in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena.

Aanvragen
Iedereen mag muziek een aanvragen (bij voorkeur) door een persoonlijk gesproken boodschap via WhatsApp: 06 - 82 27 99 88
Oké  FM laat weten: 'Geef duidelijk aan voor wie het verzoeknummer is, waar deze persoon zich bevindt en waarom je juist dat speciale nummer wilt horen voor hem en/of haar. Wij zorgen er dan voor dat jouw groet, jouw woorden, dit muzikale hart onder de riem, op passende wijze overgebracht gaat worden.'Deel dit bericht met je vrienden!