Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Visserijmuseum staakt alle ‘leuke, gezellige en leerzame activiteiten’' ‘Sterkte en gezondheid om deze toch eenzame tijd door te komen.’
22mrt

Visserijmuseum staakt alle ‘leuke, gezellige en leerzame activiteiten’

WOUDRICHEM - Het Visserijmuseum in Woudrichem staakt alle activiteiten en laat weten:

"Om met een cliché in huis te vallen, het zijn bijzondere tijden.

De opeenvolgende maatregelen waar wij mee te maken hebben, mochten eerder deze week nog overdreven lijken, nu zien we steeds meer de ernst van de bedreiging in.

We zien om ons heen ongekende taferelen, groot en klein leed bij diverse bedrijfstakken, mensen die vrezen voor hun baan, de vaste grond onder de voeten wordt weggevaagd. Reizen worden geannuleerd, de horeca dicht en ga zo maar door.

Iedereen heeft zijn zorgen, en dat is ook heel begrijpelijk. We beseffen dat een groot deel van onze vrijwilligers en hun gezinnen, familie en vrienden tot de risicogroep behoort. En ondanks alle ongemakken van wat wel en wat niet meer kan is gezondheid toch het belangrijkste.

Hierbij wens ik jullie dan ook ondanks alles toch veel sterkte en gezondheid om deze toch eenzame tijd door te komen.

Wat betekent dit voor het museum:

Omdat ook voor het bestuur de veiligheid en gezondheid van onze vrijwilligers het belangrijkste is, hebben wij al onze activiteiten tot nader order opgeschort. Bovendien is dit ook de richtlijn die de autoriteiten ons opleggen.

Dat betekent dat het museum momenteel gesloten is.
- geen cursussen
- geen Jet en Jan
- geen repetities van Ongestaagd
- geen vergaderingen
- geen evenementen
- En ga zo maar door

Een onwennige situatie. Alle leuke gezellige en leerzame activiteiten moeten we staken.

We hebben bovendien besloten om de geplande opening van expositie tot nader order uit te stellen. Op de achtergrond wordt door de werkgroep wel verder gewerkt aan de voorbereidingen zodat alles in gereedheid is.

Wanneer het museum voor publiek weer open kan, is op dit moment nog niet te zeggen."Deel dit bericht met je vrienden!