Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Amber Kant zoekt een werkervaringsplek' 'Als grafisch ontwerper wil ik graag de zakelijke kant ontdekken ...'
12mrt

Amber Kant zoekt een werkervaringsplek

GIESSEN - Amber Kant uit Giessen is op zoek naar een werkervaringsplek als grafisch ontwerper. Haar ultieme droom: een eigen bedrijf!

"Mijn naam is Amber Kant, 22 jaar jong en ik woon in Giessen. Sinds januari volg ik een opleiding tot grafisch ontwerper. Hierin zou ik graag mijn eigen bedrijf willen opstarten. Als grafisch ontwerper wil ik graag de zakelijke kant ontdekken, zoals huisstijlen, logo’s, flyers, etc. Maar ook het maken van kaarten voor geboorte en huwelijk en het ontwerpen van (boek)covers spreekt mij aan.

Creatief bezig zijn heb ik altijd al leuk gevonden. Zo teken ik graag portretten en schrijf (korte) verhalen. Ook fotografie is een hobby. Als ik hier niet mee bezig ben, zit ik met mijn neus in een boek of ben ik aan het werk als caissière in een supermarkt.

Om mezelf te kunnen ontwikkelen als professional maar ook als persoon in het grafisch vakgebied, ben ik op zoek naar een leuk en gezellig stagebedrijf waar ik veel kan leren.
Bent of kent u iemand die mij verder kan helpen? Dan hoor ik het graag!"

Lieve groeten,
Amber Kant

06-30370192
amber.kant@gmail.comDeel dit bericht met je vrienden!