Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stoelen tekort bij startavond Weidevogelgroep Altena' De vrijwilligers van Weidevogelbescherming Altena hebben er weer zin in.
26feb

Stoelen tekort bij startavond Weidevogelgroep Altena

GIESSEN - Stoelen tekort tijdens de Startavond dinsdagavond (25-2) van de Weidevogelgroep op Fort Giessen. De vrijwilligers van de Weidevogelbescherming in Altena hebben er weer zin in. Zo laten zij weten.

Maar liefst 62 vrijwilligers woonden de avond bij. 'Dat zegt wel iets over het enthousiasme en de betrokkenheid van deze natuurliefhebbers. Met acht nieuwelingen erbij staat de teller weer op 85 vrijwilligers, die de komende maanden over de akkers en weilanden van Altena struinen om in samenwerking met boeren en loonwerkers de nesten van onze weidevogels te beschermen.'
De dames en heren werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen met tekst en uitleg over het cursusaanbod, de veranderingen in de Weidevogelapp, de aanleg van plasdrasweilanden en de op handen zijnde excursie.

Kievitsei
De komende weken gaan de vrijwilligers letterlijk ‘de boer op’ om de agrariërs het Jaarverslag van 2019 te overhandigen. Dan worden ook de teeltplannen besproken zodat de onderlinge communicatie op elkaar afgestemd kan worden.

Het wachten is op de vondst van het eerste kievitsei. Want wie vindt het eerste kievitsei van Altena?

(Foto Weidevogelgroep Altena op FB)Deel dit bericht met je vrienden!