Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zorgen om bouw Brede School en verplaatsing  L.T.V. Almkerk' Hoofdbrekens zijn er over het verplaatsen van de tennisvereniging.
12feb

Zorgen om bouw Brede School en verplaatsing L.T.V. Almkerk

ALMKERK - CDA Altena geeft aan ' zorgen te hebben' omtrent de bouw van de Brede School en verplaatsing tennisvereniging L.T.V. in Almkerk. Half maart wordt de knoop omtrent de locatie voor de tennisvereniging doorgehakt.

Tijdens de raadsvergadering stelde CDA Altena vragen over over de huidige stand van zaken rond de bouw van de Brede School Almkerk en de verplaatsing van tennisvereniging L.T.V. Almkerk. Het CDA ontving vanuit de Almkerkse bevolking hierover 'bezorgde signalen'. Raadslid Tineke Zaal - Van der Steen: 'De communicatie naar de raad is mager en de planning om de eerste palen de grond in te slaan komt steeds dichterbij. Wij maken ons, net als de Almkerkse inwoners, dan ook zorgen.'

Hoofdbrekens
Die zorgen betreffen dan niet zozeer de planning van de bouw van de Brede School, de wethouder verwacht einde van dit jaar, begin volgend jaar te kunnen gaan slopen en bouwen. Hoofdbrekens zijn er wél over het verplaatsen van de tennisvereniging; de locatie waar de school gebouwd gaat worden.

Van der Ven erkent dat hij al ruim een jaar ‘op tournee’ is geweest met het zoeken naar een geschikte locatie. De wethouder hoopt dat half maart de knoop kan worden doorgehakt.

Zie ook:
LTV Almkerk voor 10 jaar naar 't Hoekje (vr, 4 okt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!