Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ontmoeting met vrouwen trekt ruim 100 belangstellenden'
24jan

Ontmoeting met vrouwen trekt ruim 100 belangstellenden

WOUDRICHEM - De bijeenkomst in de Hervormde Kerk van "Ontmoeting met vrouwen Land van Heusden en Altena" trok meer dan 100 vrouwen. Daarmee, maar ook naar de inhoud, ging de ochtend als geslaagd de boeken in.

Er werd deze ochtend gezongen, geluisterd naar muziek van Sandra Vastenhout op piano, en Corine de Jong op viool. Ook waren er diverse stands te bezoeken.

Loslaten
Tjitske Lemstra sprak over het thema “Loslaten”, een thema dat velen aanspreekt. 'Loslaten is een actieve daad.' Tjitske maakte de vergelijking met artiesten aan de trapeze: loslaten zegt meer over degene die vangt. De organisatie zegt hierover ondermeer: 'We mogen de dingen die ons bezwaren en gevangen houden op God afwentelen. Maar zoals je een steen moet afwentelen; dit kost inspanning. Hoe kun je alles wat je bezwaard loslaten? Actie ondernemen; schrijf het op bijvoorbeeld, dit kan heel helpend zijn. Begin met kleine dingen los te laten; oefening baart kunst. Geef het uit handen, geef het aan God. Als wij iets uit handen geven verdwijnt het niet in het niets, maar we vertrouwen het toe aan God. We geven het bij Hem in bewaring.'

De volgende Ontmoetingsochtend is op woensdag 22 april in Rijswijk.

(Foto Ontmoeting met Vrouwen LvHeA)Deel dit bericht met je vrienden!