Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem ' College Altena op werkbezoek bij Schouten Giessen' Het college kreeg een rondleiding door het laboratorium van Nutrilab.
22jan

College Altena op werkbezoek bij Schouten Giessen

GIESSEN - Burgemeester Egbert Lichtenberg en de wethouders van de gemeente Altena legden dinsdag 21 januari een werkbezoek af bij de Schouten bedrijven aan de Burgstraat in Giessen. Het was het eerste werkbezoek van Lichtenberg na zijn installatie als burgemeester.

De huidige bedrijven Schouten Advies, Schouten Certification, Schouten Europe en Nutrilab zijn gevestigd aan de Burgstraat in Giessen en actief in voeding voor mens en dier. Elk van de bedrijven hield een korte presentatie om de burgemeester en wethouders bij te praten over de huidige activiteiten.

Het college kreeg daarnaast een rondleiding door het laboratorium van Nutrilab. Directeur Pieter Vos gaf uitleg over de aanwezige analysemethoden en de manier van werken. In de proefkeuken van Schouten Europe werden de burgemeester en wethouders bijgepraat over de ontwikkeling van de vegetarische producten die Schouten Europe wereldwijd verkoopt. Daarnaast kon het college diverse producten proeven (foto onder).

Ter afsluiting van het werkbezoek gaf algemeen directeur Peter Schouten van Schouten Europe nog een korte presentatie over het initiatief Centrum Hulp bij Innovatie, Educatie en Fascinatie Plantaardige Eiwitten, kortweg CHIEF, opgenomen in het Manifest 'De kracht van Altena'. Schouten Europe is voortrekker van dit initiatief dat dit jaar in Almkerk gestalte moet krijgen.

Waardering
Op het einde van het werkbezoek bedankte burgemeester Lichtenberg de Schouten bedrijven voor de gastvrijheid. Het bezoek gaf een verhelderend beeld van de producten en dienstverlening van de bedrijven. Lichtenberg sprak zijn waardering daarvoor uit en wenste de Schouten bedrijven goede zaken toe voor nu en in de toekomst.Deel dit bericht met je vrienden!