Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Goodbites Kaesschnitzels uit schap wegens verkeerde verpakking'
21jan

Goodbites Kaesschnitzels uit schap wegens verkeerde verpakking

GIESSEN - Schouten Europe uit Giessen, fabrikant van GoodBite, haalt per direct de GoodBite Kaesschnitzels met houdbaarheidsdatum 08/02/2020 uit de schappen bij Jumbo.

De aanleiding hiervoor is dat een aantal vegetarische GoodBite Kaasburgers een verpakking kreeg van de veganistische GoodBite Kaesschnitzel. Er zitten dus Kaasburgers in de verpakking van de Kaesschnitzels.

Niet veganistisch
Deze Kaasburgers bevatten de allergenen melk en ei en zijn daarnaast ook niet veganistisch. Consumenten met een allergie voor deze ingrediënten en veganisten wordt geadviseerd dit product niet te eten. De GoodBite Kaesschnitzel (EAN: 8716953516209) met de houdbaarheidsdatum 08/02/2020 bevat de kaasburger.

Het bedrijf laat weten: 'Wanneer u dit product heeft gekocht, krijgt u het aankoopbedrag vergoed. Wilt u hiervoor een foto van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum sturen aan info@goodbite.nl'

Voor verdere informatie kunt contact opnemen met Mark van Noorloos, telefoonnummer: 0183 44 6373.

'De GoodBite Kaasburgers met THT 08/02/2020 kunnen veilig worden geconsumeerd. Ook overige partijen van Kaesschnitzels/Kaasburgers met een andere THT maken géén onderdeel uit van deze recall. Onze oprecht excuses voor het ongemak.'Deel dit bericht met je vrienden!