dinsdag 19 maart 2024

Alles over Altena

Hollywoud place to be voor uitreiking BizAwards Altena

21 januari 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ALMKERK - Versterken. Verbinden. En waarderen van ondernemers. Dat is het doel. Al ronkend liggen de voorbereidingen voor de derde editie van BizAwards Altena op schema. De algemene ondernemersverkiezing voor Het Land van Heusden en Altena krijgt op 26 maart 2020 zijn ontknoping op het prachtige podium van Service Bioscoop Hollywoud. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de gala-/netwerkavond op rolletjes te laten verlopen.

Op 26 maart zijn de tweemaal drie genomineerde ondernemers bekend: drie ondernemers gaan op voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019 en drie anderen doen dat voor de titel Zelfstandig Professional. Een jury van vier ondernemers - deskundig in de eigen branche - plus de wethouder namens de gemeente Altena heeft dan hun keuze bepaald. Alles onder toeziend oog van de Rivieren Notarissen. De uitreiking van de twee Awards gebeurt in een filmsetting en wel bij Service Bioscoop Hollywoud. 

Hollywoud
Het evenement wordt gesteund door een keur aan ondernemers (en -verenigingen) uit de regio. De unieke netwerkavond, alsook de verkiezingen, komen tot stand door enthousiaste inzet van velen. Twee van hen zijn Laban Duijnhouwer en Ester van de Ven namens Hollywoud. Ester: 'Leuk dat BizAwards Altena onze locatie heeft gekozen om de uitreiking van de Awards te organiseren. Wij werken er graag aan mee en gaan er een unieke, geslaagde avond van maken.' Laban bevestigt: 'BizAwards Altena is een mooi concept. Er is veel bijzonder ondernemerschap in de regio. Hollywoud werkt graag aan mee om dat letterlijk in de schijnwerpers te zetten.' 

Kaartjes
Het programma van de avond volgt. Maar duidelijk is dat de gala-avond op donderdag 26 maart om 20:00 uur begint en dat eind januari de kaartjes voor een volledig verzorgde avond te reserveren zijn via de website van Service Bioscoop Hollywoud. Reserveren, betalen, klaar.
BizAwards-kartrekker Henri Verhagen: 'Ik adviseer mensen, zodra de verkoop start, snel te reserveren. Het aantal plaatsen is niet oneindig.' Collega Cor Spek: 'Wie een plekje heeft bemachtigd, weet zich verzekerd van een mooie, unieke ondernemersavond met na afloop alle ruimte om te netwerken. En nogmaals: de prijs is all in.' 

Support
Wie zijn (haar) bedrijfsnaam aan het event wil verbinden en een prachtig podium wil, kan nog steeds aanhaken: www.bizawardsaltena.nl/sponsors. Er zijn diverse exposurepakketten. Instappen als Vriend kan bijvoorbeeld al vanaf 100 euro.

www.BizAwardsAltena.nl | www.Hollywoud.nl

(Foto Marijke Verhoef i.o.v. Ondernemend Altena - Vlnr: Laban Duijnhouwer, Cor Spek, Ester van de Ven, Henri Verhagen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.