Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Officiële opening Inloophuis Altena' Een ontmoetingsplek met koffie of thee voor een luisterend oor of ontmoeting met gelijkgestemden.
11jan

Officiële opening Inloophuis Altena

WOUDRICHEM - Stichting Inloophuis Altena is inmiddels een feit. Woensdag 15 januari wordt het Inloophuis officieel geopend. Vanaf woensdag 22 januari wordt er gestart in de eigen ruimte in De Werf, Raadhuisplein 1 in Woudrichem.

Het Inloophuis biedt tot en met juni 2020 wekelijks een ontmoetingsplaats aan iedereen die op enigerlei wijze in aanraking is gekomen met de ziekte kanker. Denk daarbij aan (ex) patiënten, partners, gezinsleden en nabestaanden.

Geopend
De openstelling zal afwisselend zijn op de woensdagochtenden en woensdagavonden. De openingstijden van de eerste weken zijn woensdagochtend 22 januari van 9.30 –12.00 uur en woensdagavond  29 januari van 19.30 – 21.30 uur. 

Voorde juiste tijden zie de website: www.inloophuisaltena.nl.  Hier kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven vantoekomstige ontwikkelingen. Voor meer info kunne belangstellende mailen naar info@inloophuisaltena.nl

Inloophuis Altena laat weten: 'Bij dezen nodigen wij een ieder van harte uit om geheel vrijblijvend binnen te lopen!'

Zie ook:
Inloophuis Altena opent midden januari (do, 14 nov 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!