Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Moeder wil contact met kind dat haar zoontje mishandelde' Op de oproep via Facebook is nog niet gereageerd.
02jan

Moeder wil contact met kind dat haar zoontje mishandelde

WOUDRICHEM: Sil Mewis speelde vrijdagmiddag 22-11 in de hut in het parkje in de Jettebosstraat in Woudrichem. Het ging mis toen andere kinderen erbij wilden. Sil werd door een jongetje geslagen met een ‘enorme’ stok, terwijl hij op de grond lag. Hij raakte stevig gewond aan zijn gezicht en oog. Zijn ouders, Claire en Brian, willen graag in contact komen met het kind dat Sil geslagen heeft, of met zijn ouders. Claire plaatste hiertoe op 23-11 een oproep op Facebook. Tot op heden is er nog niet gereageerd.

Claire Mewis: “Helaas weten we nog niet wie er met die enorme (...) stok heeft geslagen. Het zou zoveel makkelijker zijn als de ouders (of het jongetje ) zich zouden melden. De enige reden dat we willen weten wie het was, is om het voor ons mannetje af te sluiten. Zodat hij weer lekker kan slapen.”

Herhaling voorkomen
Op 23-11 schreef de moeder van Sil: “Ik zou graag willen weten wie hier verantwoordelijk voor is. Mijn oproep is dan ook: ‘Willen de ouders van kinderen die daar spelen, vragen aan hun kind of ze iets gezien of gehoord hebben. Ik heb het vermoeden dat de ouders van het desbetreffende kind niet op de hoogte zijn van deze mishandeling. Samen kunnen we er misschien achter komen wie dit heeft gedaan, om herhaling te voorkomen.’" 

Afsluiten
Sil blijft bang na het gebeuren en slaapt slecht, aldus moeder. Op 24-12 reageert ze weer op haar Facebook-pagina onder meer: “Als onze kindjes een ander kind iets aan zouden doen, dan zou ik dat willen weten. Ik zou daar iets mee willen doen. Niet alleen voor mijn eigen kind, maar ook voor het kind van een ander, die er last van heeft. Dat is geen falen, dan sta je voor je kinderen. Laat Sil weer slapen.... schud elkaar de hand, sta op, laat weten dat je meer weet of dat je kind betrokken was. Het zijn kinderen, ik kan me heel goed voorstellen dat het ook spannend is om te vertellen thuis. .... Hoe mooi zou het zijn om dit af te sluiten. Delen wordt erg gewaardeerd.”

Het oorspronkelijke bericht werd inmiddels ruim 2.300 keer gedeeld.

(Foto Claire Mewis op Facebook)Deel dit bericht met je vrienden!