Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'CBS De Parel heeft 20 nieuwe jeugdbrigadiers' Wethouder Tanis bracht de kids de felicitaties over namens de gemeente Altena.
17dec 2019

CBS De Parel heeft 20 nieuwe jeugdbrigadiers

GIESSEN/RIJSWIJK -  Een flinke groep van twintig enthousiaste leerlingen van groep 8 van CBS De Parel in Rijswijk is opgeleid tot jeugdverkeersbrigadier. Inmiddels hebben zij ook een diploma.  Wethouder Hans Tanis, met onder meer wonen, leeringenvervoer en mobiliteit in zijn portefeuille, was naar De Parel gekomen om de kids te feliciteren. Namens de gemeente Altena nam hij een goodie bag mee.

Wethouder Tanis laat weten: ‘Mooi om te zien dat ze op een andere manier met verkeer bezig zijn, en ervoor zorgen dat andere kinderen veilig op school komen!’

Veilig oversteken
Begin september ging nog een oproep uit aan ouders, opa’s en oma’s om zich in te zetten als klaar-overs. Er zaten flink wat gaten in het rooster. Samen met de opgeleide en gediplomeerde  jeugdbrigadiers zal het rooster nu aardig gedicht zijn. Bij weer en wind staan de teams bij de oversteekplaats om kinderen veilig over te laten steken.Deel dit bericht met je vrienden!