Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bas van Andel Koninklijk onderscheiden' Bas van Andel werd onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.
14dec 2019

Bas van Andel Koninklijk onderscheiden

ANDEL - De kersverse burgemeester van Altena, Egbert Lichtenberg, reikte zaterdagavond (14-12) namens zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander zijn eerste Koninklijke Onderscheiding uit.

De decorandus is Bas van Andel (65 jaar) uit Andel.

Van Andel is al 40 jaar, sinds de oprichting, enorm betrokken bij Wandelsportvereniging De Vrijbuiters. In de loop der jaren was hij ook penningmeester en secretaris. Sinds 2019 is hij is voorzitter van de vereniging. Decorandus is een van de belangrijkste krachten achter de wandeltocht “De 80 van Altena” die in 2019 met groot succes en zeer professioneel werd georganiseerd.

Daarnaast zet Van Andel zich ook actief in voor DAK (Drunense Atletiek Klub), buurtvereniging De Zwaan en is hij actief voor Samenloop voor Hoop, waar hij in 2019 met zijn team een bedrag van 10.000 euro binnen wist te halen.

Bas van Andel werd onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking vond plaats in 't Buitenhoff tijdens een feestavond in het kader van het 40-jarig bestaan van de vereniging.Deel dit bericht met je vrienden!