Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Deelnemers gezocht voor bevrijdingsoptocht' Vieren van 75 jaar bevrijding van het juk van de Duitse bezetters.
03dec

Deelnemers gezocht voor bevrijdingsoptocht

GIESSEN - RIJSWIJK -  UITWIJK/ - WAARDHUIZEN:  De Oranjeverenigingen van Uitwijk-Waardhuizen en Giessen-Rijswijk organiseren volgend jaar, 5 mei 2020, samen een bevrijdingsoptocht door Altena.

De verenigingen laten weten: 'Op deze nationale feestdag vieren we dat we 75 jaar in vrede mogen leven. Het thema van de optocht luidt dan ook: 'Kroonjuwelen van de Vrijheid'.'

De Oranjeverenigingen nodigen iedereen uit om creatief aan de slag te gaan. 'Bouw een mooie praalwagen met je vriendengroep, klasgenootjes, collega's of familie.'. Deelnemen kan in drie categorieën naar keuze: grote wagens, kleine wagens of fietsen.

Meedoen

'Trommel al je vrienden op. Wij beloven dat het een feestje wordt.' Opgeven kan via het bestuur van de Oranjeverenigingen of per e-mail: oranjeverenigingbeatrix@hotmail.com (Uitwijk-Waardhuizen) of secretariaat@ov-giessen-rijswijk.nl (Giessen-Rijswijk).

Verdere informatie volgt dan zo spoedig mogelijk.Deel dit bericht met je vrienden!