Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BizAwards Altena: ‘May we have your votes please?’' Een vijfkoppige jury buigt zich over de binnengekomen nominaties.
26nov 2019

BizAwards Altena: ‘May we have your votes please?’

REGIO - BizAwards Altena. De algemene ondernemersverkiezing voor het Land van Heusden en Altena. De voorbereiding op een fantastisch evenement draait alweer op volle toeren. Met op 26-03-2020 de spannende ontknoping tijdens een spetterende netwerkavond in Service Bioscoop Hollywood. Wie gaat er met de titel Ondernemer van het Jaar 2019 naar huis? Wie wordt dé Zelfstandig Professional van datzelfde jaar? Twee categorieën, twee Awards.

Maar voordat dit zover is, buigt een deskundige jury zich eerst over de binnengekomen nominaties. Aanbevelingen afkomstig van collega’s, (zaken)partners, medewerkers of van vrienden, kennissen of buren. Mensen die een bijzondere ondernemer, om welke reden dan ook een podium willen geven. (Nomineren kan overigens tot 31-12 a.s. via www.BizAwardsAltena.nl.)

Vanuit de inzendingen wordt onder toeziend oog van De Rivieren Notarissen een selectie gemaakt aan de hand van diverse criteria. Van de tien geselecteerde kandidaten (short list) blijven er na pitches, bezoekjes en beoordeling tweemaal drie ondernemers over. Deze gaan door naar de finale op 26-03-2020. Tijdens een unieke gala/netwerkavond worden de ‘gouden enveloppen’ geopend en zijn de winnaars over 2019 bekend. Sidestep: vorig jaar won Mark Timmermans (PT Creations) de titel Ondernemer van het Jaar en was Sandy Spiering (DNS Solutions) dé Starter van het Jaar. Zie artikel...)

De Jury
Een vijfkoppige jury buigt zich over de binnengekomen nominaties. 
Stichting Ondernemend Altena (de initiator achter BizAwards Altena) benaderde onderstaande personen:

Eerste rij van links naar rechts

  • Stephan de Kort (Notaris)

  • Matthijs van Oosten - Wethouder gemeente AalburgTweede rij van links naar rechts:

  • Janica Swijnenburg-Jansen - Financieel directeur Swijnenburg Transport

  • Kees de Vries - Directeur Van Noordenne Accountants 

  • Huub van Beusekom - Manager Bedrijven Rabobank Altena-Bommelerwaard

  • Sybille van Gammeren-Mevissen - Eigenaar Studio Sybille


Ondernemend Altena
Stichting B2B-platform Ondernemend Altena wil met deze ondernemersverkiezingen een podium bieden aan ondernemerschapstalent waar Altena trots op kan zijn. Daarnaast wil men innovatief, ambitieus ondernemerschap waarderen. De stuwende krachten achter het initiatief willen zo verbindingen leggen tussen individuele ondernemers, branches, onderwijs en overheid. Partijen die prachtige bijdragen leveren aan de lokale en regionale economie en die door het delen van kennis en samenwerking nieuwe of een sterkere lokale economie stimuleren. Tot slot wil de stichting een quality event organiseren dat Altena ook provinciaal op de kaart zet.

Wie als bedrijf ook een podium wil rond en/of tijdens BizAwards Altena gaat naar de website www.BizAwardsAltena.nl. Wie deze kans wil verzilveren, klikt daar op de knop “Sponsors”.

(Foto Marijke Verhoef - Het Kontakt)Deel dit bericht met je vrienden!