Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inwoners maken kennis met burgemeester Lichtenberg' Uit de binnengekomen reacties worden mensen uitgeloot.
13nov 2019

Inwoners maken kennis met burgemeester Lichtenberg

ALTENA - Maandag 9 december wordt de nieuwe burgemeester van Altena, Egbert Lichtenberg, geïnstalleerd. Dit gebeurt om 19.30 uur in een officiële raadsvergadering in het gemeentehuis. Aansluitend aan deze vergadering is er een receptie waar alle inwoners welkom zijn.

Voorafgaand aan de officiële installatie is er een programma waarin 21 inwoners uit de 21 kernen van Altena de nieuwe burgemeester kun en vertellen wat er zo leuk is aan hun dorp.
Wie het leuk vindt om te horen wat deze 21 inwoners vertellen en wie de nieuwe burgemeester de hand wil schudden, is uitgenodigd. 

Opgeven
Mail naar communicatie@gemeentealtena.nl of bel 0183 – 51 62 10 (Marieke Pot) of  0183 - 51 62 06 (Natascha Ippel). De gemeente laat weten: 'Uit de aanmeldingen loten we drie inwoners per kern die het programma kunnen bijwonen.'

De middag wordt gehouden in Het Brabantse Land in Giessen en duurt van 14.00 tot 17.00 uur.Deel dit bericht met je vrienden!