Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste strooiwagens bestrijden gladheid in Altena' Bij (verwachte) gladheid gaat de gemeente strooien.
11nov

Eerste strooiwagens bestrijden gladheid in Altena

ALTENA / ANEL - Koning Winter komt er weer aan. Dat mag blijken uit de eerste strooironde dit seizoen van de gemeente Altena zondag (10-11) in de regio rond Andel.

De gemeente liet weten: 'Zondagochtend in alle vroegte was de eerste strooiactie van dit seizoen. We bestreden plaatselijke gladheid rond Andel.'

Bij (verwachte) gladheid gaat de gemeente strooien.

Het strooien verloopt volgens een vaste route. De gemeente strooit belangrijke toegangswegen en hoofdfietsroutes. Ook strooit men bij speciale openbare voorzieningen als scholen, verpleeg- en verzorgingshuizen, gemeentehuis en brandweer.

  • Bekijk HIER de straten in de strooiroute per kern.

Strooizout
Weillicht ten overvloede laat de gemeente weten: 'We strooien geen zout op de stoep. Wilt u de stoep voor uw woning schoon en ijsvrij houden? Hiermee maakt u het voor de mensen in uw omgeving makkelijker om naar buiten te gaan. Wij verkopen geen strooizout. U kunt strooizout kopen bij bijvoorbeeld de bouwmarkt. Het zout werkt direct, maar je ziet het effect pas na ongeveer 10 minuten. Strooi zo min mogelijk zout in de buurt van planten en bomen.'

(Foto Gemeente Altena)Deel dit bericht met je vrienden!