Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Netwerken en Espresso met Open Coffee Altena 37.0' Netwerken in De Werf in Woerkum.
11nov

Netwerken en Espresso met Open Coffee Altena 37.0

WOUDRICHEM - Open Coffee Altena, editie 37.0, wordt op 21 november gehouden in De Werf in Woudrichem. Opnieuw treffen ondernemers uit Altena elkaar, maar zeker ook van daarbuiten, voor koffie, (nieuwe) contacten en kennis delen onder het motto 'Geven is het nieuwe zakendoen'. Gastheer dit keer is de gemeente Altena.

Nieuw dit jaar tijdens de Open Coffee-sessies in Altena is de Espresso XL. Werden deze Espresso's voorgaande jaren georganiseerd met een groep van maximaal 12 ondernemers na afloop van de meeting, nu maakt de kennissessie in zakformaat onderdeel uit van de 'grote'  netwerkmeeting. De gedachte achter de Espresso is in 20, maximaal 30 minuten kennis delen die voor ondernemers interessant is. Dat gebeurt kort en flashy, op interactieve en verrassende wijze.

De eerste editie van Espresso XL werd georganiseerd tijdens Open Coffee Altena 36.0 door Rabobank Altena-Bommelerwaard. De mini-kennisdelerij op Golfpark Almkreek bleek een voltreffer: verrassend, prikkelend en het geheel leidde bij menigeen tot nieuwe inzichten.
(Tekst loopt door onder de foto.)

What's in it for me?
De Espresso wordt dit keer verzorgd door de gemeente Altena. Ook deze kennissessie in zakformaat zal interactief en inspirerend zijn. Thema: 'Gemeente Altena. What's in it for me?'
Een flashy kennissessie over de specifieke dienstverlening van de gemeente voor ondernemers onder het motto: 'Altena. De gemeente die jou verder helpt!'

De feiten op een rijtje
Open Coffee Altena 21 november aanstaande in De Werf aan het Raadhuisplein in Woudrichem. Tijden: 09:30 - 11:00 uur. Aanmelden en info www.OndernemendAltena.nl.

Aanmelden wordt hartelijk aanbevolen: veel ondernemers kijken vooraf wie er komt en wie men (in ieder geval) wil ontmoeten.

Open Coffee Altena is B2B met Coffee als brandstof.

(Foto's boven/onder OCA 31.0 november 2017 De Werf)Deel dit bericht met je vrienden!