Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kapotte spullen repareren op De Werf' De vrijwilligers wijken in november eenmalig uit naar De Werf.
07nov

Kapotte spullen repareren op De Werf

WOUDRICHEM - De vrijwilligers van Repair Café Altena zijn het hele jaar door bezig met duurzaamheid. Ze wijken in november eenmalig uit naar De Werf. Dus heb jij een kapotte broodrooster of misschien wel een fiets waar iets aan mankeert? Neem op woensdagochtend 20 november je spullen mee en ga samen met een vrijwilliger van het Repair Café aan de slag.

Een cd-speler die het niet meer doet? Trui met gaatjes erin? Kapotte broodrooster? Weggooien? Mooi niet!

November 2019 staat bij de Nederlandse Bibliotheken in het teken van Duurzaamheid. Daarom nodigden we het Repair Café Altena uit bij ons op De Werf. Iedere maand is er in Kringloopcentrum Altena in Almkerk, een Repair Café. Je kunt er je eigen kapotte spullen repareren onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer. Ook doe je er inspiratie op.

Weggooien? Mooi Niet.
Kom met je te repareren spullen naar de Bibliotheek in Woudrichem. Er zijn vrijwilligers om zoveel mogelijk te repareren of te adviseren, met gratis koffie en thee natuurlijk!

Woensdag 20 november
9.30 tot 11.30 uur op De Werf in WoudrichemDeel dit bericht met je vrienden!