donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Mannenkoor Altena naar Altena in Duitsland

18 september 2019 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Christelijk Mannenkoor Altena (CMA) is voornemens om op 14 en 15 december a.s. een concertreis te maken naar Altena in Duitsland. 

Begin dit jaar verleende het koor medewerking aan “Altena Bruist”, het concert in Hank werd ter gelegenheid van de start van de nieuwe gemeente Altena. Bij dit concert, georganiseerd door Altena Brass, waren ook musici uit Altena (D) aanwezig. De contacten die toen ontstonden, leidden tot een uitnodiging aan het mannenkoor om in de adventstijd te komen zingen in het Duitse Altena.

Het Chiristelijk Mannenkoor Altena werkt zaterdagmiddag 14 december mee aan een concert met diverse koren uit de omgeving van Altena. De dag daarop, zondagmorgen de 15e, verzorgt CMA een zangdienst. Beide optredens zullen plaatsvinden in de Lutherkirche in Altena (D).

Meegaan

Voor mannen die graag zingen en het leuk vinden om deze reis mee te maken, biedt het koor de gelegenheid om als gast-lid mee te gaan. Zij kunnen tot december de repetities bijwonen, op woensdagavond om 20.00 uur in de Hoogt in Uitwijk. De kosten voor gastleden bedragen 185 euro. Dit is inclusief repetities, bladmuziek en een volledig verzorgde reis met de bus naar Altena. Ook de partner kan desgewenst mee, reiskosten 140 euro.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per mail of telefonisch bij de secretaris van het koor. Mail: dejong1953@ziggo.nl, telefonisch: 06-10221541. Mannen die niet aan de reis willen deelnemen, maar wel van zingen houden, worden van harte uitgenodigd kennis te maken met het koor. Dat kan door vrijblijvend een repetitie te bezoeken om daar de sfeer te proeven, het repertoire te horen en heerlijk mee te zingen.

(Foto boven CMA - foto onder CMA FB)

Lees meer over:

zingen mannenkoor altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.