Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schouten Europe levert nu ook naar Australië' Commercieel directeur, Arjaan van der Giessen: ‘Een logische stap.’
16jul 2019

Schouten Europe levert nu ook naar Australië

GIESSEN - Het Nederlandse familiebedrijf Schouten Europe B.V. gaat na Europa, Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten, nu ook vegetarische producten leveren in Australië. In totaal levert Schouten haar producten vanaf deze zomer in meer dan 50 landen.

Een Australisch bedrijf, welke Schouten vorig jaar ontmoette op een internationale beurs, start met het afnemen van enkele producten op basis van plantaardige eiwitten. De producten zullen binnenkort in diverse Australische supermarkten verkrijgbaar zijn.

Mijlpaal
Volgens commercieel directeur, Arjaan van der Giessen, zijn het logische stappen: “De markt van producten op basis van plantaardige eiwitten groeit wereldwijd fors. De laatste jaren exporteren wij onze producten naar steeds meer landen. Met de toevoeging van Australië gaan wij leveren in meer dan 50 landen, een mijlpaal.”

Andere nieuwe afzetmarkten voor Schouten zijn Japan, Rusland, Aruba en Kenia. Hier zal het Giessense bedrijf plantaardige producten leveren aan meerdere fastfoodketens.Deel dit bericht met je vrienden!