Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schouten Europe mede-initiatiefnemer campagne Zo kan het ook'
11jun 2019

Schouten Europe mede-initiatiefnemer campagne Zo kan het ook

GIESSEN - Met de slogan Zo kan het ook werd vorige week de eerste landelijke campagne voor een plantaardiger voedingspatroon gelanceerd. Schouten Europe B.V. is één van de founding members van de Green Protein Alliance (GPA) en heeft zichzelf als partner aan deze campagne verbonden.

Initiatiefnemer GPA laat met deze meerjarencampagne zien hoe het ook kan, door voor ieder dierlijk product of recept een plantaardige keuze voor te spiegelen. Nederlanders worden door de campagne uitgedaagd om bewust na te denken over de keuze voor een dierlijk of plantaardig product.

Gewoontegedrag
Het veranderen van een voedselpatroon is lastig, omdat het vaak gewoontegedrag is. Bovendien ontbreekt bij veel Nederlanders de kennis over hoe je dit het beste aan kan pakken. De #zokanhetook campagne speelt hierop in door concreet te laten zien welke plantaardige keuzes er gemaakt kunnen worden.

Centraal in de campagne staat het platform Zokanhetook.nu en de bijbehorende social mediakanalen. Hier vindt men recepten, zoals de ‘nieuwe klassiekers’. Deze laten zien hoe je klassiekers zoals pasta bolognese omtovert in een plantaardig recept door slechts het gehakt door linzen te vervangen.Deel dit bericht met je vrienden!