Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woonscan voor woning wethouder Paula Jorritsma ' Wethouder Jorritsma was enthousiast over de resultaten van dit huisbezoek.
01jun 2019

Woonscan voor woning wethouder Paula Jorritsma

WOUDRICHEM - In de gemeente Altena zijn vrijwillige woonscanners van Trema Welzijn actief. Zij geven gratis advies op maat over aanpassingen in de woning. Woonscanner John Theunisz was onlangs op bezoek bij wethouder Paula Jorritsma om een scan van haar huis te maken. Jorritsma was enthousiast over de resultaten van dit huisbezoek.

Na de kennismaking aan de keukentafel werd alle ruimten in huis aan een kritische beschouwing onderworpen. De woonscanner noteerde alle mogelijke verbeteringen in badkamer, keuken, slaapkamers en woonkamer. Na afloop kreeg de wethouder een persoonlijk woningadvies met een voorstel voor verbeteringen en een indicatie van de kosten.

Woningscan
Wie zelf een huistest online wil doen, kan terecht op www.mijnhuisopmaat.nl. Elke inwoner van Altena met een koopwoning kan zich ook aanmelden voor een huisbezoek. Voor meer informatie over Mijn huis op maat is contact op te nemen via 0183 51 60 60 of ons@gemeentealtena.nl.

Informatieavond 
Op woensdag 5 juni organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’. Belangstellenden krijgen dan van alles te horen over een leven lang veilig én comfortabel wonen. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 – 21. 00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in restaurant De Jager aan de Parallelweg 35 in Giessen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig.Deel dit bericht met je vrienden!