Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Marlies Kant wint CDA-fotopuzzel' Het goede doel was Sport for Others, een project van Woord en Daad.
13mei

Marlies Kant wint CDA-fotopuzzel

GIESSEN - ALTENA: In een speciale CDA-verkiezingsbijlage van weekblad het Kontakt van 13 maart jl. konden lezers een fotopuzzel oplossen. De bijlage èn puzzel was gemaakt door Hannie Visser-Kieboom samen met Renze Bergsma voor de verkiezingen van provincie en waterschap.

Voor de puzzel moesten de foto’s van alle dorpen in Altena in de juiste volgorde worden geplaatst om zo de slogan de ontdekken. De juiste oplossing was 'provincie en waterschap'.

Uit de goede inzendingen werd Marlies Kant (foto midden) uit Giessen gekozen, zij mocht een bedrag van 250 euro doneren voor het goede doel. Ze koos voor Sport for Others, een project van Woord & Daad, waarvan de opbrengst naar kindslaven in Haiti gaat. Vrijdagavond (11-5) is de cheque overhandigd door Hannie Visser-Kieboom. 

Mont Ventoux

Op 21 september doet Team Altena mee aan het sportevenement, deelnemers kunnen kiezen of ze de Mont Ventoux fietsend, wandelend of hardlopend willen beklimmen. Marlies Kant doet voor de derde maal mee, Bert den Hartog deed al vaker mee. Hij gaat nu samen met Arik Burghout 68 kilometer hardlopend de berg op.

Lees ook: Hardlopers tegen kindslavernij zoeken sponsoren.Deel dit bericht met je vrienden!