Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woerkums Generaal Pardon! improviseert in Den Bosch' Voor de liefhebbers 'kriebelt' theatersport altijd wel ...
10mei

Woerkums Generaal Pardon! improviseert in Den Bosch

WOUDRICHEM - DEN BOSCH: Een Brabantse ontmoeting. Zo kun je de battle tussen twee improvisatietheatergroepen uit Woudrichem en Den Bosch zeker noemen.

Generaal Pardon! - schrijvend vanuit Woudrichem - kreeg de uitdaging te kampen tegen  Theatersportvereniging Niet Bepaald Doorsnee uit Den Bosch.

Zaterdagavond 11 mei vindt de Theatersportwedstrijd - onder de inspirerende titel "Jeuk" - plaats in Theater Artemis aan de Predikheerenpoort 50.

Natte sponzen
De uitdager laat weten: 'Theatersport is improvisatietheater. Iedereen die zich de Lama's herinnert, weet ook wat theatersport is. Het publiek geeft suggesties voor raadgames, muziekale games en andere spelvormen. De games worden gespeeld met een tegenstander, in dit geval tegen een team van Generaal Pardon! uit Woudrichem. Het bijzondere van deze show is dat het publiek tijdens de voorstelling met rozen mag gooien naar de spelers, of met natte sponzen naar de rechters die de beide teams beoordelen. De proactiviteit en spontaniteit zal zeker bijdragen aan een hele leuke avond, voor een leuke prijs!'

De feiten
Zaterdag 11 mei 2019
20.30 - 23.00 uur
Entree 7,50 euro

Omdat alle games geïmproviseerd worden, is niet exact bekend hoe laat het is afgelopen. Soms is een scène wat langer, soms wat korter. Doorgaans eindigt de voorstelling tussen 22:30 en 23:00 uur.Deel dit bericht met je vrienden!