Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Het Brabantse Land gaat nieuw bouwen' Er komt ook een groot, overdekt, terras.
03mei

Het Brabantse Land gaat nieuw bouwen

RIJSWIJK - Het Brabantse Land gaat verhuizen naar een andere locatie. Daar op die plek, op het adres Jagerspad 30 in Giessen, verrijst een nieuw pand. En dat betekent voor het partycentrum, naast verhuizing, een fikse uitbreiding.  

Het nieuwe Brabantse Land krijgt meer horeca. Naast een grote feestzaal, is er straks een restaurant voor lunch, diner en borrel voor honderd gasten. Tevens komt er een groot (overdekt) terras. De ondernemers beginnen op genoemde plek ook een uitgebreide cafetaria met verse friet, huisgemaakte snacks, softijs en meer. 

Gastvrijheid
Eigenaar Marcel Munters: 'Door onze eigentijdse inrichting en de brabantse gastvrijheid zullen wij voor alle gasten klaarstaan en voelen mensen zich direct thuis. Ook voor een zakelijke lunch of diner is men bij het nieuwe Brabantse Land aan het juiste adres. De exacte datum is nog niet bekend, maar dat zullen wij binnenkort bekendmaken. Feesten kunnen gewoon geboekt worden. Wij zullen altijd één van onze feestlocaties openhouden.'

Het nieuwe Brabantse Land zal elke woensdag tot en met zondag vanaf 11:30 uur open zijn.Deel dit bericht met je vrienden!