Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Roparun Team Almkerk slaakt noodkreet' 'Ons team is helaas nog niet compleet!'
04apr

Roparun Team Almkerk slaakt noodkreet

ALMKERK - In het Pinksterweekend (8 t/m 10 juni) gaat Roparun Team Almkerk de uitdaging weer aan om te rennen en te fietsen van Parijs naar Rotterdam. Dat alles voor een prachtig doel. In de aanloop naar de startdatum slaakt het tweam nu een noodkreet, nog steeds komt men handjes tekort. ''Onze oproep verandert langzaamaan in een noodkreet... Ons team is helaas nog niet compleet.'

Men is nog op zoek naar:

  • een chauffeur
  • een navigator/ reserveloper
  • een 'handige Harrie' voor het basiskamp

'Kom jij Roparun Team Almkerk versterken?'

Chauffeur (B-rijbewijs)
Je vervoert de lopers en fietsers en zorgt ervoor dat er op de route steeds op een veilige plek door de lopers kan worden gewisseld. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de sfeermuziek in de bus! ;-)

Navigator/ reserveloper
Tijdens de route Parijs- Rotterdam help je de chauffeur bij het navigeren en houd je de stemming in het busje hoog... :-)
Naast de rol van navigator vervul je de rol van loper als één van de lopers geblesseerd raakt.

Basiskamper
Ben je enthousiast? Handig? Steek je graag je handen uit de mouwen? Word je niet chagrijnig van een weekend weinig slapen? Doe je graag iets voor een prachtig doel met een geweldig team? Dan ben jij de juiste persoon voor ons basiskamp.
Het basiskamp wordt tijdens de route meerdere malen verplaatst: tenten opbouwen en afbreken, bedjes in elkaar zetten, stroom in het kamp verzorgen, toilet opbouwen, misschien een eitje bakken? Kortom: een weekend lang flink de handjes laten wapperen!

Fysiotherapeut/ sportmasseur
Houd jij onze lopers en fietsers soepel? Zorg jij ervoor dat zij met zo min mogelijk blessures over de finish in Rotterdam komen? We hebben je nodig!!

'Roparun: avontuur voor het leven! Ga je mee? Stuur ons een bericht voor meer informatie!'Deel dit bericht met je vrienden!