Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Veens Dorpsquizteam ´Witte Gij`t?’ verricht goede daad in Andel' Door het team werd onder andere het bokkenhok uitgemest.
01apr

Veens Dorpsquizteam ´Witte Gij`t?’ verricht goede daad in Andel

VEEN / ANDEL: Voor de Veense Dorspquiz moeten de deelnemers onder andere een goede daad verrichten. Die opdracht leidde eerder al tot de nodige creativiteit en inzet van de andere teams. Ook Dorpsquizteam ´Witte Gij`t? stak de handen uit de goede daadmouwen en toog naar Andel.

Zaterdag (30-3) verrichte het Veense quizteam hun goede daad op melkgeitenhouderij ’t Boerenhof in Andel, het bedrijf van Johan van 't Sant.

Captain Henrico Bok: “Wij hadden via via vernomen dat de boer een tijdje uit de roulatie is en hebben onze hulp aangeboden. Dit werd positief ontvangen en zo is de (goede) daad bij het woord gevoegd”.

Koekjes
De werkzaamheden bestonden uit onder andere het hok van de jonge bokjes uitmesten en voorzien van een schoon bedje stro. Ook werden de geiten getrakteerd op een heerlijke maaltijd en toen ook het erf weer schoongeveegd was, werd de goede daad afgesloten met het overhandigen van een fruitmand en zelf gebakken ‘Witte Gij’t?’-koekjes aan boer Johan van ’t Sant.

(Foto onder: Johan 't Sant (bril) krijgt de fruitmand uitgereikt - foto's dorsquizteam Wittte Gij't.)

Zie ook:
Ludiek cadeau voor gemeente Altena (vr, 29 mrt 2019)
Dorpsquizteam 'Van alles wè' kleurt Veen even groen (ma, 25 mrt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!