Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Herrieactie cbs de Verrekijker voor goed onderwijs' Herrie maken met van alles, daar hoort ook schreeuwen bij ...
15mrt

Herrieactie cbs de Verrekijker voor goed onderwijs

WAARDHUIZEN - Op vrijdag 15 maart maakten alle kinderen van basisschool De Verrekijker in Waardhuizen zoveel mogelijk herrie om aandacht te vragen voor goed onderwijs nu en later. Oftewel: legaal kabaal maken voor de goede zaak.

De school was niet dicht en de kinderen kregen deze dag ook gewoon les. Met deze actie wilde het team onderstrepen dat ze de actie die veel andere scholen hielden wel willen ondersteunen, omdat ze ook zelf ervaren dat de werkdruk in het onderwijs te hoog is.

De directie van de school laat weten: ‘Om het beroep in de toekomst aantrekkelijk te houden moet hier zeker aandacht voor zijn. Staken en de deur op slot draaien vonden ze geen goed middel om aandacht te vragen voor deze problemen. Lekker 2 minuten zoveel mogelijk herrie maken met pannendeksels, trommels en fluiten. Spandoeken omhoog houden en zorgen dat de actie bekend wordt via de media leek hen een veel beter middel.’Deel dit bericht met je vrienden!