Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Proponent Fokkert neemt beroep aan naar Hervormde Gemeente' Na het lopende schooljaar komt Proponent Fokkert naar Giessen.
09mrt

Proponent Fokkert neemt beroep aan naar Hervormde Gemeente

GIESSEN / RIJSWIJK: Proponent H.R. (Rudy) Fokkert uit Rijssen heeft laten weten het beroep naar de Hervormde Gemeente Giessen heeft aangenomen. Dat werd vandaag (9-3) bekendgemaakt. Een proponent (voorheen ‘kandidaat’) is een beroepbare student Theologie.

Na het lopende schooljaar komt Fokkert met zijn gezin naar Giessen. De Kerkenraad laat weten blij te zijn met dit besluit: ‘Laten we God danken dat hij weer eigen predikant geeft en voor Zijn zorg voor onze gemeente.’

Donderdag 7 maart vond de kennismakingsavond plaats met proponent Fokkert. Op die avond werd hij op informele wijze voorgesteld aan de aanwezige gemeenteleden en vertelde hij een en ander over zichzelf. Ook konden mensen oersoonlijk kennis maken met hem. De kennismakingsavond vond plaats in ’t Dijkhuis.

Binnen de Hervormde Gemeente was de functie vacant sinds het vertrek van ds. A. J. (Bert-Jan) Mouw in november 2017. Deze ging naar Wijk en Aalburg.Deel dit bericht met je vrienden!