Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stichting ‘de Oude Vissershaven’ per direct opgeheven' Beeld dat tot het verleden behoort: Visserijdagen 2016. Het waren de laatste.
08mrt

Stichting ‘de Oude Vissershaven’ per direct opgeheven

WOUDRICHEM - Stichting ‘de Oude Vissershaven’ heeft zich ontbonden. Ondanks de trouwe sponsoren, donateurs en geweldige vrijwilligers welke de driejaarlijkse visserijdagen al vele jaren steunden, heeft het huidige bestuur van Stichting de Oude Vissershaven niettemin besloten de stichting te ontbinden. Per direct. 'Diverse factoren liggen hieraan ten grondslag', zo laat men weten.

Door de veranderingen in deze tijd is het steeds moeilijker een evenement van deze omvang te organiseren. Een aantal veranderingen is het tekort aan financiële middelen, regels die verscherpt worden en gebrek aan bestuurders. 'Hierdoor worden de financiële en juridische verantwoordelijkheden voor de huidige bestuurders onaanvaardbaar.'

Het bestuur vervolgt: 'Al deze factoren maakt dat wij, Stichting de Oude Vissershaven, niet aan onze doelstelling kunnen voldoen. Daarnaast worden er meerdere (soortgelijke) evenementen in de gemeente Altena georganiseerd. Hiermee wordt de historie van de riviervisserij in stand gehouden.'

Afwikkeling
Het bestuur benadert alle sponsoren, donateurs en andere betrokkenen schriftelijk voor de afwikkeling van diverse zaken. 'Hiervoor zullen wij een onafhankelijke partij in de arm nemen. Mocht u vragen hebben over deze beslissing, dan zijn wij bereikbaar via post@visserijdagen-woudrichem.nl. Wij begrijpen dat wij hierdoor mensen teleurstellen, maar hebben helaas geen andere keuze', aldus het bestuur van Stichting de Oude Vissershaven.

(Foto: Stichting de Oude Vissershaven.)Deel dit bericht met je vrienden!