Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Extra raadsvergadering voor installatie wethouder Van der Ven' De vergadering start om 19:00 uur en is live te volgen.
28jan

Extra raadsvergadering voor installatie wethouder Van der Ven

ALMKERK -  De gemeenteraad van Alten houdt een extra raadsvergadering op dinsdag 29 januari. Er is dan één agendapunt: de benoeming en beëdiging van Peter van der Ven tot wethouder namens AltenaLokaal.

De vergadering start om 19.00 uur en is live online te volgen.

Altenatafels
Aansluitend, om 19.30 uur, vinden voor de eerste keer de zogenaamde Altenatafels plaats. Dit zijn bijeenkomsten die twee weken voor de raadsvergadering  plaatsvinden.

De tafels zijn verdeeld in tafel Sociaal, tafel Ruimtelijk en tafel Bestuur. Er wordt dus gelijktijdig  aan drie tafels in drie ruimtes vergaderd.

De Altenatafels gaan om beeld- en meningsvorming. Raadsleden verkennen het onderwerp, krijgen een presentatie en/of gaan in gesprek en debat. Deze eerste Altenatafels staan in het teken van een kennismaking met de verschillende thema’s en onderwerpen die per domein spelen: medewerkers van de gemeente houden korte presentaties en beantwoorden vragen van raadsleden.

(Foto Mediaplein Altena.Net)Deel dit bericht met je vrienden!