Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ook diaconiën voeren actie voor Voedselbank Altena' De kerken zijn aanwezig bij Albert Heijn.
01dec

Ook diaconiën voeren actie voor Voedselbank Altena

ALMKERK - Op vrijdag 7 december van 8.00-21.00 uur en zaterdag 8 december van 8.00-20.00 uur wordt weer een voedselbankactie georganiseerd bij Albert Heijn voor voedselbank Altena.

In het Land van Heusden en Altena ontvangen veel gezinnen elke week een voedselpakket. Om de voedselbank hierin te steunen zamelen de diaconieën van de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt en de Gereformeerde Kerk in Almkerk voedselpakketten in.Tijdens genoemde dagen zijn de diaconieën van deze kerken aanwezig bij de winkel van Albert Hein in Almkerk.

Lijst

Men laat weten: ‘Bij het doen van uw boodschappen ontvangt u bij de ingang een lijst met producten waar de voedselbank behoefte aan heeft. U kunt deze producten bij de uitgang weer inleveren, die dan door de diakenen weer doorgegeven worden aan de voedselbank. We hopen er met uw hulp een geslaagde actie van te maken met een mooie opbrengst. Doet u ook mee?’

Zie ook:
CBS Eben Haezer inzamelpunt voor voedselactie (vr, 30 nov 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!