Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Snelheidsmeter spaarpot voor Oranjevereniging Andel'
27nov

Snelheidsmeter spaarpot voor Oranjevereniging Andel

ANDEL - Op initiatief van Oranjevereniging Juliana, de dorpsraad, de gemeente Woudrichem én de Provincie hangt sinds vandaag (27-11) in Andel een slimme, digitale snelheidsmeter. De spaarpot hangt ter hoogte van het Aelse strandje.

De snelheidsmeter staat daar al enige tijd, maar er iets nu iets bijzonders mee. Iedereen die zich aan de snelheid houdt en er langzamer voorbijkomt dan 30 kilometer per uur, tikt daarmee een bedrag af van 3 cent. Al die centen komen ten goede aan een nieuwe geluidsinstallatie voor de Oranjevereniging. Het gespaarde bedrag is direct zchtbaar op het bord. Daar liggen dus kansen ... Als iedereen meedoet.

Sparen
De Oranjevereniging laat weten; 'De snelheidsmeter is dus eigenlijk een digitale spaarpot waar u allemaal aan mee kunt doen door alleen maar langs de meter te rijden met de juiste snelheid. Hiermee bevordert u niet alleen de verkeersveiligheid in het dorp, maar worden we er ook nog eens voor beloond. Spaart ook mee?'

De Provincie Noord-Brabant is eigenaar van de snelheidsmeterspaarpot, de gemeente Woudrichem zorgt voor de inhoud van de spaarpot die het verkeer bij elkaar spaart. De spaarpot blijft tot 21 december staan.Deel dit bericht met je vrienden!