Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sint zet voet aan wal in Woerkum' De Goedheilig man en zijn Pieten werden verwelkomd door de burgemeester.
18nov

Sint zet voet aan wal in Woerkum

WOUDRICHEM - Opnieuw doet Sint Nicolaas dit jaar ook Woudrichem weer aan. De Goedheilig man kwam aan in Zaanstad, scheepte zich snel weer in en stoomde direct door naar de historische haven van Woudrichem.

Rond de klok van half 5 kwam hij daar aan. Eenmaal aan wal, werd de Sint verwelkomd door burgemeester Noordergraaf. Dj Pim was er ook en zorgde voor een gezellig feestje met alle kinderen.

Vervolgens ging het kindergezelschap te voet - in een lampionnenoptocht - naar de Lemmenskamp, waar Sinterklaasliedjes gezongen werden. Daar nam Sint ook afscheid om aansluitend cadeautjes te bezorgen in de vele schoentjes die al op hem stonden te wachten.

Op zondag (18-11) was de Schatkamer van Sinterklaas open. Veel kinderen namen er een kijkje samen met hun ouders en/of grootouders.

Het werd een gezellige middag.

Meer informatie omtrent de festiviteiten van Sinterklaasstichting Woudrichem zijn te vinden op www.sinterklaaswoudrichem.nl.

(Foto’s Lian Oomen voor Woudrichem.Net)Deel dit bericht met je vrienden!