Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bloemen en gebak voor buurtbuschauffeurs' De buurtbussen in Altena worden gereden door vrijwilligers
02nov

Bloemen en gebak voor buurtbuschauffeurs

ALMKERK - Met bloemen en gebak zette ChristenUnie Altena buurtbuschauffeurs in het zonnetje tijdens een rondje met de buurtbus door Altena. De buurtbussen in Altena worden gereden door vrijwilligers die daar wat betreft ChristenUnie Altena veel waardering voor verdienen.

“Buurtbuschauffeurs zijn enorm belangrijk in de bereikbaarheid van onze dorpen. Dankzij hen zijn scholen en voorzieningen als verzorgingshuizen bereikbaar voor iedereen. Wij bedanken hen voor dit mooie vrijwilligerswerk dat zij doen” aldus lijsttrekker Wijnand van der Hoeven die samen met andere ChristenUnie kandidaten bloemen en gebakjes uitdeelde aan de buurtbuschauffeurs op de grote buurtbushalte in Almkerk.

In kleine groepjes reisden de ChristenUnie kandidaten door Altena om de bereikbaarheid van dorpen zelf te ondervinden. Zo werden onder andere Almkerk, Nieuwendijk, Giessen en Andel aangedaan. Daarbij bleek dat er ruimte voor verbetering is om de reistijd en het aantal keer overstappen te verbeteren.

Bereikbaarheid
“De vorming van de nieuwe gemeente Altena is hét moment om goed naar de bereikbaarheid van alle dorpen, scholen en verzorgingshuizen te kijken. Zo zou voor inwoners de reistijd naar het gemeentehuis nooit langer dan een half uur mogen zijn.” aldus kandidaat Hermen Vreugdenhil. “Daarnaast vinden we als ChristenUnie het belangrijk om te zorgen voor goede aansluitingen met de grote OV-lijnen naar Den Bosch, Gorinchem, Breda en Utrecht. Wij gaan daar vol op inzetten!”Deel dit bericht met je vrienden!