Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Progressief Altena op tournee door de regio' Bij een campagnedag hoort ook de onvermijdelijke foto.
29okt

Progressief Altena op tournee door de regio

GIESSEN / ALTENA: Zaterdag (27-10) trok de karavaan van Progressief Altena de regio in en bezocht de partij met politieke provinciegenoten de plaatsen Sleeuwijk, Wijk en Aalburg, Almkerk en Giessen. 

In Sleeuwijk werden De Nieuwe Banne en andere wijken deur aan deur bezocht. Bij de Nieuwe Es werd biologisch Altena Fruit uitgedeeld. De Markt in Wijk en Aalburg werd schoongemaakt en in Giessen werden witte rozen uitgedeeld. 

Campus Almkerk
De Statenleden en leden luisterden op de Campus in Almkerk naar Arend Koekkoek en Kees Westein naar hun visie op wonen, werken en voedselvoorziening. Zij kijken met innovatieve ogen naar duurzame oplossingen als tiny houses, pixelfarming en energievoorzieningen. ‘’Wij laten zien hoe dat het kan. Samen met bedrijven, bijvoorbeeld Schouten en HAK.' 

Campagne  
Afgelopen maanden was Progressief Altena actief aan de slag met doelgerichte acties voor een schoner Altena, voor een beter openbaar vervoer en voor een energieneutraal Altena. Nu is het tijd voor een volgende stap, zo meldt de partij. 'Met delegaties van onze Brabantse achterban van GroenLinks, D66 en PvdA, gaan we samen op een veldtocht langs de drie gemeenten in Altena. Om in gesprek te gaan over onderwerpen waar mensen blij van worden of zich juist zorgen over maken.' Deel dit bericht met je vrienden!