Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Burgerstem Altena trapt campagne af' ‘Directe meervoudige democratie’. Dat is de kern van de boodschap.
27okt

Burgerstem Altena trapt campagne af

ALMKERK - Vrijdag (26-20) gaf het lijsttrekkersduo Pauline van den Tol en Jeffrey Himpers het startschot voor de campagne van Burgerstem Altena. Dat gebeurde in Almkerk.

Inzet bij de gemeenteverkiezingen in Altena is het realiseren van, wat men noemt,  "directe meervoudige democratie". Dit door het opzetten van een onafhankelijk burgercollege ter ondersteuning van de nieuwe gemeenteraad. De partij meent dat huidige raadsleden steeds verder van de inwoners komen te staan en noemt het een ‘waarlijk spraakmakende, essentiële en vernieuwende doorbraak in Nederlands afbrokkelende politieke systeem.’

Stem laten horen

Deze campagnestart stond ook in het teken van de introductie van het participatieplatform waarmee de "directe meervoudige democratie" zal worden versterkt. ‘Dit platform gaat onze inwoners de gelegenheid geven om hun stem te laten horen. Dit platform is openbaar en direct te bereiken via onze website.’

Burgerstem Altena zal alle 21 kernen bezoeken tijdens hun campagne om vragen te beantwoorden en tevens inwoners om hun mening te vragen over dit initiatief van burgerparticipatie.

www.burgerstemaltena.nlDeel dit bericht met je vrienden!