Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verwenmiddag ouderen geslaagd' Het Vischwijvenkoor zomg gezellige meezingers en uitnodigende inhakers.
14okt

Verwenmiddag ouderen geslaagd

WOUDRICHEM - Afgelopen vrijdagmiddag (12-10) kwam een groot aantal ouderen bij elkaar voor een heerlijke en gezellige verwenmiddag in ‘t Rondeel. De tweede editie werd een succes. Het event was goed georganiseerd en er werd volop genoten.

Drijvende krachten achter het evenement zijn Petra Kant en Gaby Ermstrang. Zij laten weten: ‘Genoten werd er niet alleen omdat we maar liefst 75 ouderen mochten verwennen met een schoonheidspecialiste, visagie, kapster, masseur, pedicure / manicure of fotograaf. Er was ook een heuse biljartwedstrijd, bingo, loterij en bloemschikken. De senioren die dat wilden, werden gehaald en weer thuis gebracht. Men maakte daar ook gretig gebruik van.’ 

Het Vischwijvenkoor was eveneens van de partij. De dames zongen een groot aantal herkenbare meezingers en gezellige inhakers.

De middag was top geregeld, alles op basis van enthousiaste inzet van een dertigtal vrijwilligers en bijdragen van diverse bedrijven.

(Foto FB Ouderen ontmoeten ouderen)Deel dit bericht met je vrienden!