Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'SGP-voorman Kees van der Staaij bezoekt Woudrichem' Van der Staaij is onder de indruk van wat SGP Altena lokaal bereikt heeft.
02okt

SGP-voorman Kees van der Staaij bezoekt Woudrichem

WOUDRICHEM / AALBURG: Gisteren (01-10) bezocht Tweede Kamerlid Kees van der Staaij (SGP) vestingstad Woudrichem. Daar onthulde hij, samen met Altena-lijsttrekker Theo Meijboom, het eerste campagnespandoek met de historische haven op de achtergrond. Ook kreeg het Tweede Kamerlid de SGP-verkiezingskrant. Van der Staaij bezocht Woudrichem met reden: sinds jaren kan men daar lokaal weer op de SGP stemmen.

Met de politiek leider werd onder meer gesproken over de belangrijkste speerpunten van SGP Altena. De partij vroeg daarbij aandacht voor de problematiek rond de verbreding van de A27 en daarmee de ontsluiting van het Land van Heusden en Altena. Uireraard ontbrak een bezoek aan de Vesting van Woerkum niet. Van der Staaij gaf tot slot aan onder de indruk te zijn van wat SGP lokaal al had bereikt. 

Bedrijfsbezoek
Aansluitend bezochten de SGP-kandidaten het bedrijf PT Creations in Wijk en Aalburg. 'Een dynamisch, modern bedrijf met een eigen import, eigen boomkwekerij, bloembollen op pot en een zeer professionele productielijn,' vertelt Henri de Raad die aangaf het een interessant bezoek te vinden. 'Het was indrukwekkend om het productieproces van dichtbij te mogen zien.'
Volgens de Raad betrof dat niet enkel de maatregelen rond duurzaamheid, maar ook de mogelijkheden voor werknemers uit alle geledingen om aan het productieproces deel te nemen. 'Dit laat zien dat deze organisatie het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.'
De inzet en huisvesting van arbeidsmigranten is voor PT Creations, maar ook voor andere bedrijven in de regio, een grote uitdaging. Dit verdient volgens de SGP de komende raadsperiode dan ook bijzondere aandacht.

De SGP legt komende weken nog meer werkbezoeken af in de regio. Bedrijven of instellingen die belangrijke punten hebben, worden uitgenodigd deze te delen met de SGP-fractie. Dat kan onder meer via www.Altena.SGP.nl.

(Foto's SGP Altena)Deel dit bericht met je vrienden!