woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

CDA Altena succesvol aan tafel met de regio

29 september 2018 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Dit voorjaar startte CDA Altena met een gespreksronde langs alle 21 dorpen in Altena. Aan de keukentafel spreken CDA-vertegenwoordigers met inwoners over wat goed gaat in hun dorp en wat er beter kan. Met de opbrengst van deze gesprekken wil het CDA aan de slag in de nieuwe gemeente Altena.

De partij heeft inmiddels meer dan 160 suggesties verzameld, afkomstig van inwoners, van mensen die actief zijn in verenigingen en kerken en van ondernemers. De teller staat op enige honderden gesprekspartners, van de 21 dorpen heeft het CDA er al 11 bezocht. De andere volgen in de komende weken.

Onderwerpen die in de gesprekken vaak terugkomen zijn woningbouw, zorg, leefbaarheid, drugs, verkeersveiligheid en openbaar groen.
Met de ideeën uit de tafelgesprekken bouwt het CDA het verkiezingsprogramma op.

Lijsttrekker Roland van Vugt: “Als volksvertegenwoordiger moet je weten wat mensen bezighoudt. Dat kom je te weten als je met mensen aan tafel gaat zitten. Wij willen hierin investeren. Als CDA Altena willen we bereikbaar, betrokken en aanspreekbaar zijn. Iedereen mag meepraten, of je nu CDA stemt of niet. En na de verkiezingen komen we terug, om de lijnen met de dorpen kort te houden.”

Lees meer over:

CDA Altena Verkiezingen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.