Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem '‘t Wapen van Emmickhoven definitief verkocht aan kerkgemeente' Op 22 december sluit de dorpshoreca definitief.
28sep

‘t Wapen van Emmickhoven definitief verkocht aan kerkgemeente

ALMKERK - Het eigen gebouw voor kerkgemeente Focus op God is een feit. Het koopcontract voor 't Wapen van Emmickhoven werd vorige week ondertekend en op 2 januari 2019 ontvangt de nieuwe eigenaar de sleutel. Op 22 december sluit het horeca-etablissement definitief haar deuren. De huidige uitbaters vertrekken naar B&B Fort Bakkerskil.

Het kerkgenootschap laat weten het ‘een spannende stap’ te vinden, maar wel één die ‘vol vertrouwen in de toekomst is genomen’. Focus op God kocht het pand aan om verder te kunnen groeien om ‘onze missie in de praktijk te gaan brengen’.

Financiën

Het geld nodig voor de aankoop is zo goed als rond. ‘Heel veel mensen hebben al meegeholpen en we zijn er bijna.’ Voor de aankoop is nu nog 8.000 euro nodig.

Het voornemen bestaat dat de kerkgemeenschap een deel van de restaurantwerkzaamheden zal voortzetten. Of wethouder Izak Koedood het toegezegde geluidsonderzoek heeft laten uitvoeren, is niet bekend. De uitkomsten daarvan zouden bepalend zijn voor de verkoop.

(Foto Focus op God)

Zie ook:
Focus op God naar 't Wapen van Emmickhoven (di, 11 sep 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!