Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Marianne Glashouwer komt naar Andel'
25sep

Marianne Glashouwer komt naar Andel

ANDEL  - Op woensdag 3 oktober is er in Andel een ontmoetingsavond voor vrouwen met Marianne Glashouwer, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Je kunt meer dan je denkt!

De bijeenkomst vindt plaats in VEG de Koningshof, Burgemeester van der Schansstraat 50 in Andel.
De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis.
U bent van harte welkom!

Je kunt meer dan je denkt!
De Here Jezus zegt in Johannes 15:5 dat wij in Hem, de ware wijnstok, moeten blijven, als ranken. Want zoals de  ranken van de wijnstok geen druiven kunnen voortbrengen als ze niet aan de wijnstok blijven, zo kunnen wij geen vrucht voortbrengen als we niet in Hem blijven. Hij zegt tegen ons: zonder Mij kunt gij niets doen. Je kunt meer dan je denkt, maar dan niet in eigen kracht, maar alleen als we het van Hem verwachten! Eerst moeten we zelf afgebroken worden, en beseffen dat we het in eigen kracht niet kunnen volbrengen. Dan pas kan de Here het in ons gaan doen. Hij geeft Zelf wat Hij van ons vraagt. Wij mogen eerst rusten aan de voeten van de Here Jezus, zoals Maria van deed, en vertrouwen op het Woord van God dat zegt: ‘Want Zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen’ Ef. 2:10.

Achtergrond spreekster
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.Deel dit bericht met je vrienden!