Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'AltenaLokaal wil eind aan overlast arbeidsmigranten' In het pand wonen 35 tot 40 arbeidsmigranten.
20sep

AltenaLokaal wil eind aan overlast arbeidsmigranten

RIJSWIJK - Buurtbewoners stellen dat er veel overlast van arbeidsmigranten in de Nieuwstraat in Rijswijk. Ook zou bij de verbouwing van de voormalige fietsenwinkel naar 7 appartementen de vergunning niet zijn nageleefd. In het pand wonen 35 tot 40 arbeidsmigranten.

Altennalokaal laat weten: 'Afgelopen dinsdag is deze problematiek op verzoek van Rene Hoegee van AltenaLokaal besproken in de opinierenderaadsvergadering. Gebleken is dat er inderdaad afwijkend van de vergunning is gebouwd en dat het pand deels afwijkend van de vergunning gebruikt wordt. Bergingen (op tekening “onbenoemde ruimten”) worden gebruikt als slaapruimten.'

Handhavend optreden
AltenaLokaal heeft, met meerdere partijen, aanvullende informatie opgevraagd bij de wethouder om te kunnen bepalen hoe deze situatie heeft kunnen ontstaan. 2 oktober wordt over deze problematiek verder gesproken in de raadsvergadering van Woudrichem. 'Voor nu is het college verzocht per direct handhavend op te treden', aldus de partij.

(Foto Altena Lokaal)

Zie ook:
Wethouder onderzoekt aanpassing pand met arbeidsmigranten (wo, 19 sep 2018)
Vraagstuk arbeidsmigranten op Provinciale agenda (ma, 23 apr 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!