Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muziekwijzer Altena als pilot gestart' Sophie, Heleen en Marit speelden 'We Will Rock You'.
17sep

Muziekwijzer Altena als pilot gestart

WAARDHUIZEN - De pilot voor de Muziekwijzer Altena is gestart. De eerst les vond plaats op CBS Waardhuizen en werd verzorgd door pianodocent Jos van Erp. Bibliotheek CultuurPunt Altena hoopt met deze pilot muziekonderwijs te stimuleren en meer kinderen enthousiast te maken voor muziek.

Sophie (9), Heleen (9) en Marit (8) speelden 'We Will Rock You'.  En dat ging best goed. Zij verheugen zich nu al op de volgende les, dan staat het nummer van Ravelijn (bekend van de Efteling) op het programma.

Wat is Muziekwijzer Altena?
Muziekwijzer Altena is het programma van gemeente Woudrichem om muziek(les) te stimuleren. Het programma bestaat uit de onderdelen binnenschoolse muziekeducatie, muzieklessen in de vrije tijd en netwerk overschrijdend samenspel. De Bibliotheek CultuurPuntAltena geeft uitvoering aan dat programma.

Voor wie?
De subsidie is bedoeld voor jeugd uit de gemeente Woudrichem tot 19 jaar. Met de subsidie kun je bijvoorbeeld een korting krijgen op lessen voor Algemene Muzikale Vorming (3-9 jaar oud) of een muziekles volgen op een instrument naar keuze. Kijk voor de verschillende mogelijkheden eens op www.bibliotheekaltena.nl/muziekDeel dit bericht met je vrienden!