donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Muziekwijzer Altena als pilot gestart

17 september 2018 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN - De pilot voor de Muziekwijzer Altena is gestart. De eerst les vond plaats op CBS Waardhuizen en werd verzorgd door pianodocent Jos van Erp. Bibliotheek CultuurPunt Altena hoopt met deze pilot muziekonderwijs te stimuleren en meer kinderen enthousiast te maken voor muziek.

Sophie (9), Heleen (9) en Marit (8) speelden 'We Will Rock You'.  En dat ging best goed. Zij verheugen zich nu al op de volgende les, dan staat het nummer van Ravelijn (bekend van de Efteling) op het programma.

Wat is Muziekwijzer Altena?
Muziekwijzer Altena is het programma van gemeente Woudrichem om muziek(les) te stimuleren. Het programma bestaat uit de onderdelen binnenschoolse muziekeducatie, muzieklessen in de vrije tijd en netwerk overschrijdend samenspel. De Bibliotheek CultuurPuntAltena geeft uitvoering aan dat programma.

Voor wie?
De subsidie is bedoeld voor jeugd uit de gemeente Woudrichem tot 19 jaar. Met de subsidie kun je bijvoorbeeld een korting krijgen op lessen voor Algemene Muzikale Vorming (3-9 jaar oud) of een muziekles volgen op een instrument naar keuze. Kijk voor de verschillende mogelijkheden eens op www.bibliotheekaltena.nl/muziek

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.