Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste Rollator Streetrace was een sportief feest' De senioren deden fanatiek mee en gaven elkaar geen duimbreed toe.
13sep 2018

Eerste Rollator Streetrace was een sportief feest

ALMKERK - De eerste Rollator Streetrace Altena, gehouden in Almkerk, werd een sportief feest voor jong en oud. Voor burgers én bestuurders. De parkeerplaats achter Altenahove en het Verlaat was voor heel even een mini-racecircuit. Een beetje motregen zorgde voor extra spanning.  

De drie wethouders van Aalburg, Werkendam en Woudrichem, respectievelijk Pim Bouman, John Bakker en Paula Jorritsma trokken als eerste een baantje per rollator. De drie bestuurders gingen samen door het lint. Daarna volgde de jeugd met een sponsorloop. Met de opbrengst worden extra activiteiten gefinancierd voor de ouderen.

Winnaars

Later werd de race gelopen door de senioren. Riethorst Stromenland laat weten: ‘Wat was het spannend en leuk. Na een close finish hebben mevrouw De Visser en de heer Govers de eerste Rollator Streetrace Altena gewonnen. Van harte gefeliciteerd!’

Wethouder Bouman liet na afloop weten: ‘Complimenten voor de Riethorst Stromenland. Mooi evenementen wat jong en oud aan het bewegen brengt.’

Kortom, een geslaagde middag. Enkel de pitspoezen ontbraken ... Maar wie weet, volgend jaar?

(Foto Riethorst Stromenland)Deel dit bericht met je vrienden!